beurs eric 006

Total Safety Center bedrijfsnieuws

Leuke reactie van de kledingbank

Onze overbodige kleding is mooi terecht gekomen en wordt enorm gewaardeerd. Onderstaand bericht hebben we gekopieerd van Second Chance Kledingbank uit Deventer:

"Total Safety Center in Deventer verraste de Kledingbank een tijd geleden met een mooie e-mail: wij hebben een hele grote doos vol met mooie polo's, t-shirts, bloesjes, broeken en bodywarmers gratis van ze ontvangen!

Eric Grolleman van Total Safety Center bood aan nieuwe kleding te willen doneren die bij zijn bedrijf overbodig was geworden.

Natuurlijk wilden wij graag komen kijken wat ons aangeboden werd en is er afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan de winkel aan de Hanzeweg 45A.

Wat een leuk ontvangst en wat een super mooie spullen voor de Kledingbank. Er stond o.a. een hele grote doos vol met mooie polo's, t-shirts, bloesjes, broeken en bodywarmers die we gratis in ontvangst mochten nemen.

Met een volle achterbank en kofferbak is de kleding rechtstreeks afgeleverd bij de Kledingbank waar de vrijwilligers meteen aan de slag gingen om de mooie spullen uit te pakken en in de winkel te hangen.

Bedankt Total Safety Center. We zijn er super blij mee!"