Optimale bewegingsvrijheid met stretch werkbroeken

Het comfort en de bewegingsvrijheid van werkkleding zijn essentieel voor professionals die dagelijks actief zijn in hun werkzaamheden. Met de evolutie van moderne werkbroeken is stretchmateriaal een revolutie geworden in de wereld van bedrijfskleding. Total Safety Center biedt een uitgebreid assortiment werkbroeken van gerenommeerde merken zoals Engel, Snickers, Tricorp en Fristads, die zijn ontworpen om comfort en functionaliteit te maximaliseren.

Waarom stretch?

Stretchmateriaal, vaak verwerkt op strategische plekken zoals het zitvlak, kruis, knieholtes en broekspijpen, biedt aanzienlijk meer flexibiliteit dan traditionele katoenen werkbroeken. Het zorgt niet alleen voor een betere pasvorm, maar ook voor een grotere bewegingsvrijheid, wat van onschatbare waarde is voor professionals in diverse sectoren.

Bedrijfskleding en werkkleding

Engel X-treme Trouser Stretch 2365-186

113.25
ACTIE

Bedrijfskleding en werkkleding

Snickers AllroundWork, Stretch Werkbroek 6341

99.95

Bedrijfskleding en werkkleding

Tricorp Werkbroek 4-Way Stretch 502027

88.15

Bedrijfskleding en werkkleding

Fristads Stretch werkbroek 2653 LWS 133394

105.90

4-weg stretch versus 2-weg stretch

Het verschil tussen 4-weg stretch en 2-weg stretch ligt in de beweegrichting van het materiaal. Bij 4-weg stretchwerkbroeken beweegt het materiaal in alle richtingen, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden, ideaal voor zeer actieve werkzaamheden. Aan de andere kant beweegt het materiaal bij 2-weg stretch slechts in één richting, diagonaal of in de lengte. Hierdoor biedt het minder flexibiliteit dan 4-weg stretch, maar het kan nog steeds geschikt zijn voor minder veeleisende taken.

Stretch kan ook verschillende fabricagemethoden omvatten, zoals elestaanstretch en mechanische stretch. Elestaanstretch verwijst naar materialen waarin elastaandraad is verwerkt, terwijl mechanische stretch wordt bereikt door een combinatie van weeftechnieken die een lichte stretch in het materiaal mogelijk maken.

Vergelijking: 2-weg stretch versus 4-weg stretch

Kenmerk

2-weg Stretch

4-weg Stretch

Beweegrichting

Strekt in 1 richting

Strekt in alle richtingen

Elasticiteit

Elastisch

Extra elastisch

Herstel

Herstelt minder na te veel rekken

Blijft zeer lang mooi, ook na veelvuldig rekken

Geschiktheid

Minder geschikt voor activiteiten met veel beweging

Zeer geschikt voor activiteiten met veel beweging

Voor professionals die streven naar ultiem comfort en ongehinderde bewegingsvrijheid tijdens hun werk, zijn stretch werkbroeken de ideale keuze. Bij Total Safety Center vind je een breed scala aan stretchwerkbroeken van toonaangevende merken, ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende werkomgevingen.