Werkbroeken

Bij Total Safety Center vindt u alle denkbare soorten werkbroeken.Kijk hier online of bezoek eens onze showroom. Zoekt u korte, luchtige werkbroeken of juist extra stevige werkbroeken met kniestukken voor het zwaardere werk. Bij Total Safety Center begrijpen we dat ieder beroep anders is en dat dit dus ook verschillende soorten werkbroeken vereist.

 Werkbroeken voor in de bouw hebben natuurlijk andere vereisen dan werkbroeken voor in de horeca of levensmiddelenindustrie. Werkbroeken met stijl en klasse, werkbroeken met brandwerende eigenschappen, High-Visibility werkbroeken, of broeken die aan andere Europese veiligheidsnormen moeten voldoen; voor ieder type werk en iedere situatie is er een geschikte werkbroek te vinden in ons ruime assortiment.

Bij Total Safety Center kunt u verschillende soorten, maten en merken werkbroeken bestellen. Wij leveren onder andere bekende merken als Engel,Mascot,Snickers,Tricorp,Workzone,Hejco,Fristads,Chino,Kansas en Acode. En dat is nog maar een kleine selectie van de vele merken die wij leveren. Bovendien kunnen wij uw werkkleding voorzien van uw eigen huisstijl, logo en naam, voor een extra professionele en herkenbare uitstraling.