Gecertificeerde semi-orthopedische inlegzolen voor werkschoenen

Gecertificeerde semi-orthopedische inlegzolen voor werkschoenen bieden een essentiële oplossing voor mensen die dagelijks lange uren staand werk verrichten. Deze hoogwaardige inlegzolen zijn ontworpen om de voetboog te ondersteunen en de algehele gezondheid van de voeten te bevorderen.

De mogelijkheden van Neskrid 4Allbrands semi-orthopedische inlegzolen bestaat momenteel uit verschillende varianten, elk ontworpen om specifieke behoeften te vervullen. De inlegzolen zijn gecategoriseerd op basis van de voetboogondersteuning die ze bieden:

  1. Low Arch: Deze inlegzolen zijn ideaal voor mensen met een lage voetboog. Ze bieden de nodige ondersteuning om de voetboog in een natuurlijke positie te houden, wat vermoeidheid en ongemak kan verminderen tijdens langdurig staand werk.
  2. Medium Arch: Voor degenen met een gemiddelde voetboog bieden onze medium arch inlegzolen de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Ze helpen bij het handhaven van de juiste voetboogpositie en verminderen stress op de voeten, zelfs tijdens de meest veeleisende werkomstandigheden.
  3. High Arch: Mensen met een hoge voetboog zullen baat hebben bij onze high arch inlegzolen. Deze inlegzolen bieden uitgebreide ondersteuning voor de voetboog en verminderen de druk op de voeten, wat cruciaal is om pijn en mogelijke verwondingen te voorkomen.

De gecertificeerde semi-orthopedische inlegzolen zijn niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid en prestaties. Ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en certificeringen om ervoor te zorgen dat ze de beste keuze zijn voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare ondersteuning voor hun voeten in werkschoenen. Hiermee voldoet de combinatie aan de Verordering (EU) 2016/425 voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Daarnaast zijn de inlegzolen gecertificeerd als Medisch Hulpmiddel (MDR). Kies voor Neskrid 4Allbrands inlegzolen en investeer in het welzijn van uw voeten, zodat u elke werkdag met vertrouwen en comfort kunt trotseren.